Anasayfa

31st Ekim, 2022 | by Ozan İlginoğlu

0

Girişimler Magna Mari ile geleceğe hazırlanıyor

Magna Mari; paya dayalı kitle fonlama platformu fonbulucu, 33 yıllık reklam ajansı Reta ve marka strateji danışmanlığı şirketi ancreva ortaklığında Türkiye’nin girişim odaklı ilk reklam ajansı olarak hayata geçti. Ajans, yaratıcı fikir ve sektör deneyimiyle çalıştığı girişimleri fon bulmada öne geçiriyor, büyümelerinde önemli rol oynuyor.

Girişimcilik ekosistemi Türkiye’de çok hızlı ilerliyor. Bu hızlı ilerleyiş sırasında girişimcilerin ihtiyaç duyduğu alanlarda hızlı bir değişim yaşanıyor. Girişimlerin marka ve iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve yaratıcı çalışmalarının hayata geçirilmesi gibi önemli ihtiyacın varlığı da ortaya çıkıyor. Magna Mari reklam ajansı, işte bu ihtiyaçlara çözüm olabilmek ve girişimcilik ekosistemindeki şirketlerin büyüme yolculuklarında iletişim desteği sunmak adına yola çıktı. 

Girişimleri geleceğe güçlü bir şekilde hazırlıyor

Türkiye’nin ilk paya dayalı kitle fonlama platformu fonbulucu, 33 yıllık reklam ajansı Reta ve marka strateji danışmanlığı şirketi ancreva ortaklığında hayata geçen Magna Mari, stratejik iletişim planı, rekabet ve hedef kitle analizi, pazarlama planlarının oluşturulması, logo ve kurumsal kimlik çalışmaları, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama ve video çalışmalarıyla girişimlerin etkin büyüme ve başarıyla fonlanma süreçlerinde bir iletişim birimi gibi çalışıyor. Hızlı, yaratıcı, proaktif ve çözüm bulan yapısıyla ekosistemin ruhuna uygun bir şekilde ana iletişim ihtiyaçlarını çözüyor, girişimleri geleceğe güçlü bir şekilde hazırlıyor. 

Türkiye’nin ilk paya dayalı kitle fonlama platformu fonbulucu, Etkili temizlik teknolojileri girişimi Sitrett MX, Türkiye’nin ilk ve tek dalış bilgisayarı Mikrosub, pek çok kurye hizmeti birbirleriyle entegreli olarak tek çatı altında sunan Jetconnect, Sparga1 Kuşkonmaz girişimi, hayvanlar için tasarlanmış kolaboratif robotlu ameliyatsız böbrek taş tedavi sistemi üreticisi CareMed, dijital girişimcilik ekosistem rehberi Diici, Endüstriyel Sanayide kullanılan sac işleme makinelerinin imalatını yapan Atronmac, kimlik doğrulama platformu Securify Magna Mari’nin hizmet verdiği markalar arasında yer alıyor. 

Sitrett MX, Magna Mari ile çalışarak kitle fonlamada 13 milyon 202 bin TLlik rekora ulaştı

Fonlama süreçlerinde Magna Mari ile çalışan tüm girişimler finansman hedeflerine ulaşırken, girişimlerin başarılarını rakamlar gözler önüne seriyor. Bunun en somut örneğini ise başarılı girişim Sitrett MX’in fonbulucu’da ortaya koymuş olduğu fonlama oranı gösteriyor. Türkiye’nin en aktif kitle fonlama platformu fonbulucu’daki yatırım turu sürecinde tüm iletişim faaliyetlerini Magna Mari ile gerçekleştiren Sitrett MX, fonlama sonunda toplam 13 milyon 202 bin TL fon toplayarak bir rekora imza attı. Magna Mari’nin amacı; fon rekorunu artırmak, %100 başarı oranını sürdürülebilir kılmak ve fonlanan girişimlerden başarılı büyüme hikayeleri ortaya çıkarmak. Magna Mari, girişimlerin kısa sürede fonlanması için iletişim çalışmalarını özenli ve hızlı bir şekilde sürdürmesi hasebiyle, pek çok kurye hizmetini birbirleriyle entegreli olarak tek çatı altında sunan Jetconnect girişiminin kısa sürede %100 başarılı fonlanmasında da ajans olarak etkin rol almıştır. 

Magna Mari girişimlere etkin büyüme ve başarılı fon bulmada rota oluşturuyor

Magna Mari Ajans Başkanı Bengi Su Aydoğdu Alkan, Magna Mari’nin girişimlere vermiş olduğu hizmetlerin girişimin kimliğini doğru anlatan ve her mecraya atfen yapılan işler olduğunu belirtirken, hizmetlerin girişimlerin yapısına uygun, hızlı ve dikkat çekici bir şekilde kurgulandığını vurguluyor. Bengi Su Aydoğdu Alkan, “Yatırımcılar geleceğe yatırımlarını fonbulucu ile yaparken, girişimler de işlerini Magna Mari ile büyütüyor. Zira girişimler, geleceğin dev şirketleri arasına katılma yolunda ilerlerken, girişim odaklı bir reklam ajansına duyulan ihtiyacı altyapısını tecrübe ile örmüş bir ajans olan Magna Mari ile karşılıyor. Magna Mari, hız ve nitelikli hizmeti ilke edinerek girişimlere adeta rota oluşturuyor” diyor. 

fonbulucu yatırım ve fonlama merkezi Kurucusu ve Ceo’su Hakan Yıldız “Girişim ekosistemi için yaptığımız en önemli stratejik adımlardan biri de Magna Mari’dir. fonbulucu’nun kampanya süreçlerini yürüten ve birçok girişimin hikayesine ortak bir yapı olan Magna Mari, girişim şirketlerinin girişimcilik ekosistemini merkeze almış bir reklam ajansına duydukları ortak ihtiyacın sonunda ortaya çıktı. 33 yıllık birikimini Magna Mari ile paylaşan Reta reklam ajansı ve marka strateji danışmanlık şirketi ancreva’nın ortaklığı sonucu ortaya çıkan girişim odaklı yeni nesil reklam ajansı, platformumuzda fonlanan girişimlere en doğru rotayı bulma konusunda yol gösterici oluyor” dedi. 

ancreva Kurucusu ve Marka Mühendisi Ömürden Sezgin, “Magna Mari büyük deniz demek. İsim aslında girişimlerin çıktığı bu önemli yolculuğu simgeliyor. İşte bu yolculukta hedefimiz; onlara stratejik anlamda yön vermek, büyüme ve fon bulma süreçlerini en etkin şekilde yürüterek girişimleri başarıya ulaştırmak” ifadelerini kullanıyor. 

Magna Mari Reklam Ajansı Hakkında

Magna Mari kendi sektöründe lider olmayı hedefleyen güçlü girişimlere hizmet vermek için 14 Haziran 2022 yılında kurulan bir girişim ajansıdır. Engin tecrübesinden destek aldığımız 33 yıllık birikimi ile Reta Ajans, fonbulucu ve marka strateji danışmanlık şirketi ancreva ortaklığından doğan girişim odaklı bir ajans oluşu sayesinde, girişimlerin ana iletişim alanında bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Türkiye’de yenilikçi ve kapsayıcı yatırım ekosisteminin önemli bileşenlerini bünyesinde barındıran fonbulucu, girişimlere fon bulma konusunda önemli desteği ile yatırımcılara da güvenli yatırım ayrıcalığı yaşatmaya devam etmektedir. Türkiye’nin en aktif yatırım platformu fonbulucu’da fonlamaya çıkan girişimlere Magna Mari reklam ajansı, büyüme yolculuklarında iletişim desteği veriyor. Şirketlerin üretim süreçlerine odaklanmaları için onlara zaman kazandırıyor. 

fonbulucu’da başarılı bir fonlama süreci geçiren girişimler olarak; etkili temizlik teknolojileri girişimi Sitrett MX, Türkiye’nin ilk ve tek dalış bilgisayarı Mikrosub, pek çok kurye hizmeti birbirleriyle entegreli olarak tek çatı altında sunan Jetconnect, Sparga1 Kuşkonmaz girişimi, hayvanlar için tasarlanmış kolaboratif robotlu ameliyatsız böbrek taş tedavi sistemi üreticisi CareMed, kimlik doğrulama platformu Securify, dijital girişimcilik ekosistem rehberi Diici, Endüstriyel Sanayide kullanılan sac işleme makinelerinin imalatını yapan Atronmac, Magna Mari’nin hizmet verdiği markalar arasında yer alıyor.

Facebook Yorumu

yorum

Tags: , , , , , ,


Yazar Hakkında



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to Top ↑

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com