Serbest

28th Kasım, 2014 | by Ozan İlginoğlu

0

Kullan at döneminde, Çağatay Ulusoy olmak!

cagatay_kivanc_ozanilginoglu_com (3)Günümüz sözde anlayışının özeti “kullan at”mantığıdır. Bu elektronik eşyalardan tutun da aklınıza gelebilecek her şey için geçerlidir. Tüketim toplumu mantığında bir “şey” üzerine yatırım yapılır, o önce tanıtılır, sonra yayılır, en sonunda tüketilir! Peki Çağatay Ulusoy bu işin neresinde?

Bu anlamsız üçgen içerisinde “şey” olarak yazılan kelimenin yerine koyabileceklerinizin sınırı yoktur. Yeter ki meta olsun, alınıp satılabilsin yeter!

Çağatay

Son günlerde magazin dünyasında da işte böyle bir ürün konuşuluyor. Son 7-8 yıldır mankenlikten oyunculuğa terfi eden Kıvanç Tatlıtuğ markası yaratıldı. O Bülent Ersoy klibinde bile oynayamayan Tatlıtuğ gitmiş yerine Hollywood starlarına 5 çeker adam gelmişti. Allah için oyunculuğu mankenlikten iyi! Esmer popülasyonunun bol olduğu bu topraklarda sarışın bir adam her zaman maçlara 2-0 önce başlar. Bu yağız esmer delikanlının Rus topraklarında kapanın elinde kalması mantığı ile eşdeğerdir.

Dizi, film, reklamlar derken bu markanın üzerinden pirim yapmayan, geçinmeyen hiç bir sektör kalmadı. Artık doyma noktasına ulaşıldı ve birden tu kaka dönemine girildi. Önce oynadığı dizi eleştirildi sonra sevgilileri, sonra kazandığı paralar vb.

cagatay_kivanc_ozanilginoglu_com (2)Eleştirilmeyecek son hali kalana kadar bu sistem, çarklarında onu öğütecek başka çare yok! O öğütüle dursun yeni starımız çoktan ortaya çıkarılmıştı bile!

Genç kızların yeni prensi, Çağatay Ulusoy vardı!

Yeniydi, daha üzerinden para kazanılmamış bir sürü alanı vardı. Sarışındı, gençti, tazeydi daha ne olsun! Şimdi top ondaydı. Bu “kullan at” sistemin yeni keşfi “O”ydu…

Kızların yeni gözdesi alınıp satılabilir bir “şey”di! Bakalım bu sistem onu ne kadar kullanacak 5 mi, 6 yıl mı onu ne acı ki kendisi değil, sistem belirleyecek!

 

Yeni yazıları ilk sen okumak istersen aşağıya e-posta adresini yazman yeterli.

Facebook Yorumu

yorum

Tags: , , , , , ,


Yazar Hakkında



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Back to Top ↑

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com