Serbest

7th Ağustos, 2015 | by Ozan İlginoğlu

1

hepsiburada.com’dan kullanıcılara mesaj var

24 Temmuz 2015 günü hepsiburada.com müşterisi olarak başıma gelenleri anlatan bir yazı kaleme almıştım. Bu yazı ile özellikle sosyal medya hesapları üzerinden aynı sorunları yaşayanların paylaşımları sonucu, olay markanın “Müşteri İlişkileri Müdürü, Cengiz Çağlar’a” kadar ulaşmış.

Cengiz Çağlar beni yazının üzerinden 3-4 gün geçtikten sonra cep telefonumdan aradı. Ve yaklaşık 30 dakika kadar bilgilendirmede bulundu. O konuşmanın özetini ve aklımda kalanları şöyle yazmak istiyorum.

Konuşmanın özeti

– “17 yıldır hizmet veren Türkiye’nin lider e-ticaret sitesi hepsiburada.com, güvenli bir alışveriş sitesidir. Müşterilerimizin tüm kritik verileri, güçlü altyapımızın ve  uluslararası ödeme sistemleri (PCI-DSS) veri güvenliği standartlarının koruması altındadır. Düzenli olarak bu standartlara uyumluluğumuz, bağımsız kurumlar tarafından da denetlenmektedir” dedi.

– hepsiburada.com olarak, müşterilerinin en iyi alışveriş deneyimini yaşaması için en yüksek güvenlik standartlarını sağladıklarını. Güçlü altyapıları ve uzman ekipleriyle her zaman müşterilerinin yanında olduklarını söyledi.

– Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olduklarını müşteri güvenliğinin her zaman önemli olduğunu tekrar vurguladı. Ve onlar için her şeyi yaptıklarını dile getirdi.

– Hacklenen bir kullanıcının hesabını kapatarak aslında o kişiye yardımcı olduklarını. Ve hiç yapmadıkları bir uygulamayı benim için yaparak eski hesabı aktif edeceklerini çünkü mail adres değişikliğini benim yaptığımı söyledi.

– Kazanılan hediye çekler konusunda, marka olarak hiçbir zaman müşteriyi mağdur etmeyeceklerini ve yeniden silinen çeklerim aktif hale getirildi.

Hatta daha fazlası…

Konuşmada vurguladığım marka sadakatimi tekrar dile getirip, amacımın üzüm yemek olduğunu bağcıyı dövmek olmadığını söyledim. Bunun üzerine yapılan ve yapılacak güvenlik uygulamaları ile ilgili bir yazı olursa bana göndermelerini buradan duyuracağımı ekledim. Bugüne kadar böyle bir yazı elime ulaşmadı ama ulaşırsa yayınlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Sonuçta müşteri sadakatine önem verdiklerini birebir konuşmadan ve ayrılan zamandan anladım. Benzer sorunu olanlar için iyi haber ise yakında bu sorunların sıfıra yakın olacağının açıklanması. Ve markanın bu problemin farkında olması, çözüme yönelik çalışmalar yapmasıdır.

Diğer markalara örnek olması dileğiyle…

Yeni yazıları ilk sen okumak istersen aşağıya e-posta adresini yazman yeterli.

Facebook Yorumu

yorum

Tags: , , , , , , ,


Yazar Hakkında



One Response to hepsiburada.com’dan kullanıcılara mesaj var

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    Back to Top ↑

    WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com